best html templates

EL NOSTRE EQUIP

ENTORNa3 som l’Alícia, la Lluna i l’Alba i la nostra xarxa de col·laboradors/es. Després de treballar durant anys desenvolupant projectes ambientals i socials per diverses administracions locals o organismes supramunicipals, al gener de 2017 vam iniciar aquest projecte comú.

Llicenciada en Ciències Ambientals i Màster en Participació Ciutadana i Polítiques Locals, a ENTORNa3 s’ha especialitzat en el desenvolupament de projectes tècnics de prevenció i gestió de residus, campanyes de comunicació en làmbit dels residus, el foment del compostatge i la millora de la gestió de deixalleries.

Anteriorment havia treballat com a Tècnica de Medi Ambient municipal i havia col·laborat com a consultora externa per a l’Administració Pública, realitzant campanyes de comunicació pel foment del reciclatge, la prevenció de residus i altres temàtiques ambientals i socials. 

Llicenciada en Ciències Ambientals i Màster en Integració de Sistemes de Gestió de la Qualitat, la Seguretat i el Medi Ambient, a ENTORNa3 s’ha especialitzat en l’elaboració de diagnosi, disseny i optimització de serveis de recollida de residus i neteja viària, campanyes d’implantació de nous serveis i dels projectes relacionats amb el malbaratament alimentari. 

Anteriorment havia treballat com a consultora en diversos projectes per a l’Administració Pública relacionats amb la gestió dels serveis de recollida de residus, neteja viària i deixalleries, així com en campanyes d’implantació de recollida porta a porta i projectes de seguiment i assessorament per a la millora contínua d’aquests serveis.

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i Postgrau en Drets Ciutadans i Polítiques Públiques, a ENTORNa3 s’ha especialitzat en els projectes de participació ambiental i en la gestió de projectes en l’àmbit de l’economia circular i la reutilització. 

Anteriorment havia col·laborat en diversos projectes pel sector públic, especialment dedicada a la coordinació i gestió de projectes en l’àmbit social, la planificació estratègica, el disseny i dinamització de processos de participació ciutadana i la gestió de projectes de desenvolupament urbà sostenible.

XARXA DE COL·LABORADORS/ES

La visió global que oferim en els projectes d’Entorna3 requereix de la participació de col·laboradors/es especialitzats en diverses temàtiques. Aquest equip multidisciplinar enfoca els projectes des de diversos punts de vista, que es complementen, per obtenir el millor resultat.